logo-right

! „Пенков, Марков и парнтьори” домакини на среща на “FLI NET” за региона на Централна и Югоизточна Европа

07 Ноември 2011

На 2 Ноември 2011 година, в новия офис на Адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“ се проведе среща на представители на адвокатските кантори, членове на “FLI NET” за региона на Централна и Югоизточна Европа. Сред гостите на събитието бяха председателят на организацията г-н Орландо Касарес, колеги от съседните Турция, Гърция и Сърбия, както и представители от Австрия, Германия, Чехия, Холандия и Унгария.

Срещата бе открита с встъпителни думи на управляващия съдружник на дружеството,  г-н Владимир Пенков и от г-н Касарес, които приветстваха гостите. В рамките на събитието домакините от „Пенков, Марков и партньори“ запознаха гостите с основните приоритети и принципни положения в работата на дружеството и изнесоха презентации на тема данъчния режим и инвестиционния климат в България и особеностите при инвестициите в сферата на инфраструктурата, енергетиката и възобновяемите енергийни източници.

Въз основа на темите, засегнати в презентациите, участниците обсъдиха  възможностите за инвестиции в Централна и Югоизточна Европа, както и перспективите пред членовете на “FLI NET” за засилване на сътрудничеството в рамките на мрежата с цел  привличане на нови клиенти.

След края на работната част от програмата, гостите имаха възможността да се насладят на забележителностите на София, по време на организирана от домакините панорамна обиколка на столицата с професионален екскурзовод, като участниците бяха особено очаровани от посещението в Боянската църква. Денят завърши с вечеря в ресторант „Модерато“.