logo-right

Владимир Пенков връчва награда „Проект на годината 2011”

02 Април 2012

Церемонията по връчването на наградите в рамките на седмо издание на конкурса „Проект на годината” се състоя на 29.03.2012 в Камерна зала „България”, София.

Тазгодишното жури, състоящо се от Н.Пр. Матиас Хьопфнер, Посланик на Федерална република Германия; Огнян Донев, Председател на КРИБ; Даниела Петкова, Главен изпълнителен директор на ПОК „Доверие”; Севда Шишманова, Програмен директор на БНТ и Анна Захариева, Изпълнителен директор на ФеърПлей Интернешънъл удостои с отличието общо три проекта – „Нека по-добре да защитим и да се погрижим за здравето на нашите деца, живеещи по поречието на река Дунав” на Асоциация на дунавските общини „Дунав”,  „Ранна интервенция за предотвратяване изоставянето на деца с увреждане” на Фондация „Карин дом” и Мрежата „Родители за контакт” на Асоциация на деца с вродени лицеви аномалии и техните родители – АЛА.

Наградата за проекта „Нека по-добре да защитим и да се погрижим за здравето на нашите деца, живеещи по поречието на река Дунав” бе връчена лично на Координатора проекти на Асоциацията „Дунав”, г-н Петър Стойков от управляващия съдружник на адвокатско дружество „Пенков, Марков и Партньори” и член на Управителния съвет на ф. Лале – г-н Владимир Пенков и члена на журито, г-жа Севда Шишманова.

Целта на проекта е да се подобрят условията и достъпът на децата в 17 общини от Дунавския регион до специализирани медицински грижи, профилактика, навременна диагностика и подходящо лечение.

 

Повече информация за събитието може да откриете на:

http://www.tulipfoundation.net/id-240/project_of_the_year.html