logo-right

Отборът на PM&P печели любителски турнир за Купата на Австрия

30 Април 2012

На 21 и 22 април 2012, в спортен комплекс „Академик” се проведе поредното издание на любителския турнир по мини-футбол организиран от сп. One World за Купата на Австрия и под егидата на австрийския посланик, Н.Пр. г-н Герхард Райвегер.

Освен че бе Златен спонсор на събитието, адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори” бе също така измежду осемте претенденти за първото място, заедно с отборите на Пени маркет, Fibank, ДСК, OMV, ЗАД Армеец, Баумакс и МиБМ Експрес и си тръгна с отличието, след изключително зрелищен и емоционален финал изигран срещу отбора на Пени маркет, завършил с 4:1 за отбора на PM&P.

Един от хайлайтите на събитието бе демонстративният мач изигран между отбора на ПФК Левски – ветерани, с участието на футболни легенди като Даниел Боримиров, Божидар Искренов, Сашо Начев, Стефан Павлов, Александър Валентинов и др. и селекционер г-н Александър Манолов, и сборен отбор от най-добрите играчи на участниците в турнира.

В последвалата церемония по награждаването, Купата на Австрия бе връчена от директора на организатора сп. One World, г-жа Карина Тодорова на капитана на отбора на PM&P, г-н Кристиан Кръстев, а медалите бяха връчени на играчите лично от звездите на ПФК Левски – ветерани.

Като Златен спонсор на събитието, PM&P, в лицето на своя управляващ съдружник г-н Владимир Пенков, прие сърдечните благодарности на организаторите и поканата от страна на представителя на Австрийското посолство, д-р Михаел Ангерер – търговски съветник, съвместно с отбора победител да гостуват в посолството на Австрия с любезното домакинство на Н.Пр. г-н Райвегер.