logo-right

Голям интерес на PM&P за участие в дейността на Конфиндустрия България

03 Ноември 2014

На 30.10.2014, в София Хотел Балкан се състоя 14-тото Общо събрание на Конфиндустрия България. Общото събрание бе предхождано от кръгла маса на тема „Заедно отвъд кризата“.

Приветствие поднесоха както посланикът на Италия, Н.Пр. Марко Контичели, така и Министърът на външните работи г-н Даниел Митов. Интересни доклади изнесоха и Председателят на Конфиндустрия г-н Пиетро Луиджи Гиа, г-н Едоардо Гароне, отговарящ за интернационализацията към Конфиндустрия и Председател на ERG, г-н Карло Пезенти, Заместник-председател на Конфиндустриа и Изпълнителен директор на Italcementi, както и Изпълнителният директор на УниКредит – г-н Федерико Гизони, които дадоха добра представа не само за бъдещите цели на италианските фирми и възможностите в България, но и за въпроси, които трябва да намерят своите решения с оглед още по-успешната дейност.

Големият интерес от страна на PM&P е поради дългогодишното сътрудничество с италиански правни кантори като Chiomenti Studio Legale и Bacciardi & Partners и правно обслужване на множество италиански фирми, включително Alenia Aeronautica, Salini Impregilo S.p.A., Iccrea BancaImpresa, Banka Monte die Paschi di Siena, Sace S.p.A., Innopharma S.R.L. и др., което се показва и от личното присъствие на Управляващия съдружник на дружеството, г-н Владимир Пенков, Изпълнителния директор г-жа Искра Стефанова и Съдружника г-н Светлин Адриянов.