logo-right

Отборът на Адвокатско дружество „Пенков, Марков и Партньори“ спечели международния турнир по мини футбол в Цариброд

17 Февруари 2015

Отборът на Адвокатско дружество „Пенков, Марков и Партньори“ спечели международния турнир по мини футбол в Цариброд. Спортното мероприятие се проведе от 6 до 8 февруари в модерната спортна база в гр. Димитровград, Сърбия. В турнира, организиран от Българската асоциация по мини футбол, взеха участие 19 отбора от България и Сърбия. Жребият разпредели отбора на „Пенков, Марков и Партньори“ в група „А“.

С добрата си тактика и твърда игра съставът на „Пенков, Марков и Партньори“ още в първия мач извоюва трудна победа срещу посочения за фаворит отбор на „КФМ Пирот“ (Сърбия). Отборът на „ПМ&П“ продължи по пътя на триумфа и заслужено достигна до финалната фаза на турнира. С мъжка игра и постоянство „отборът на адвокатите“, начело със своя капитан г-н Кристиян Кръстев, извоюва драматична победа на финала след изпълнението на дузпи срещу „iFAO“

Купата и златните медали бяха връчени на „ПМ&П“ лично от президента на Българската асоциация по мини футбол - Лъчезар Паланков, а в награждаването взеха участие още вицепрезидентът Пламен Божидаров и представители на базата в Сърбия.