logo-right

Адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“ и AmCham организираха първия съвместен Арт коктейл

06 Април 2015

Адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“ и AmCham реализираха отдавнашната си идея и организираха първия по рода си Арт коктейл, в офиса на ПМ&П. На събитието бяха изложени творби на български модерни художници и скулптори, които обединиха хората и бизнеса.

Над 120 гости посетиха културното събитие, сред които бяха много официални лица, включително швейцарският посланик в България – Н.Пр. Денис Кнобел, заместник посланикът на посолството на САЩ – г-н Брус Бъртън, съветникът и ръководител на икономическия отдел на немското посолство в София – г-н Томас Пфане, изпълнителният директор на Германо-Българската индустриално-търговска камара – г-н Митко Василев, президентът на Италианската търговска камара в България- г-н Марко Монтеки, и главният секретар на камарата – г-жа Роза Кузмано, директорът на Конфиндустрия България – г-н Роберто Маскали, изпълнителният директор на Гръцкия бизнес съвет в България – г-н Минко Герджиков, председателят на Френско-Българската търговска и индустриална камара – г-н Стефан Дюлае, както и представители на институциите и мениджмънта на организации - членове на AmCham.

По време на коктейла, специалните гости на събитието – скулпторите Ивайло Савов и Андрей Москов и художниците Илия Желев и Пламен Петров, изложиха над 30 свои произведения в офиса на ПМ&П, които посетителите имаха възможност да закупят на преференциални цени.

В уютната атмосфера гостите се насладиха на хармония между изкуство и работна среда, която вдъхновява високото качество на предоставяните правни услуги, и визуализира влиянието на изкуството над корпоративната идентичност и отдадеността към клиентите.

Изпълнителният директор на AmCham- Валентин Георгиев отбеляза активността на адвокатското дружество, като спомена успешно приключилите съвместни проекти, сред които този за Търговския регистър, участието в защитата на съвместната позицията по отношение на възобновяемите енергийни източници, както и подкрепата на редица благотворителни мероприятия.

Управляващият съдружник на ПМ&П - Владимир Пенков, посрещна гостите,подчертавайки факта, че българските творци събират хората и бизнеса, и именно техните велики постижения показват, че независимо от раса, възгледи, убеждения и предпочитания, хармонията е възможна, а успехът може да бъде постигнат във всяка сфера само с лични усилия, визия и усилена работа.

Още от своето създаване през 1990 г., Пенков, Марков и партньори” е една от водещите правни фирми в България, осигуряваща най-висококачествени правни услуги и процесуално представителство. От 1996 „Пенков, Марков и партньори” е член на LEX MUNDI, водещата световна организация на независими юридически фирми, която позволява предоставянето на правни услуги по света.