logo-right

PM&P е Superbrand на 2015/2016

16 Ноември 2015

За втори път „Пенков, Марков и партньори“ беше селектиран за включване в Superbrands – България. На тържествена церемония на 27.10.2015г. организацията Superbrands връчи отличието като една от най-силните бизнес марки в България.

Повторното удостояване не само говори за лидерската позиция на адвокатската кантора, то е и показателно за доверието, качеството, ангажираността и иновативното мислене.

Отличието показва също, че „Пенков, Марков и партньори“ налага собствени стандарти на правния пазар, в съответствие на фирмената си култура.

По време на връчването г-н Пенков, управляващ съдружник, посочи, че брандът е най-скъпото, което адвокатското дружество притежава и благодари на целия екип, че със своята всекидневна работа надграждат името.

Тъй като Superbrands е свидетелство за изключителната репутация на марката сред настоящи и потенциални клиенти, партньори, инвеститори и средствата за масова информация, ние се радваме, че усилията ни да предоставяме най-добро правно обслужване на нашите клиенти и да бъдем социално и обществено ангажирани, са оценени.