logo-right

„Пенков, Марков и партньори“ с награда за „Дело на годината“

02 Март 2016

Адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“ спечели престижния приз за „Дело на годината за 2015 г.“ за успешната защита на „Врана“ ЕАД по ревандикационен иск, предявен от Симеон Сакскобурготски и Мария-Луиза Хробок, срещу дружеството и държавата, за около 1 410 000 кв.м и около 14,5 млн. лв. данъчна оценка.

Церемонията по връчването на годишните награди за правосъдие „Темида – цената на истината“ се състоя на 24.02.2016 г., в хотел „Маринела“, в присъствието на почетния президент на Международния Адвокатски Съюз – г-н Мигел Лоиназ, секретаря на Софийската Адвокатска Колегия - адв. Владимир Дончев, и редица професионалисти от юридическата сфера.

Адв. Владимир Пенков за поредна година беше номиниран в категория „Адвокат на годината“, която спечели през 2013 г. Управляващият съдружник на „Пенков, Марков и партньори“ изрази благодарност за присъденото отличие в категория „Дело на годината за 2015 г.“, което за пореден път доказа ефективността и високото качество на правното обслужване, предоставяно от адвокатското дружество.