logo-right

PM&P - генерален спонсор на годишна среща на БФБЛ с посланиците организирана съвместно с Британското посолство в София и Н. Пр. Ема Хопкинс

16 Май 2016

БФБЛ в партньорство с Британското посолство и Н.Пр. Ема Хопкинс, посланик на Обединеното Кралство в България, организира едно ексклузивно събитие на 16.05.2016 г., вдъхновено от една много важна визия - визията да се направи България по-добро място за инвестиции, работа и живеене.

На събитието присъстваха множество посланици, представители на неправителствените организации и фирми. Голяма част от тях споделиха някои свои идеи и виждания, с които може да се подобрят още повече условията за бизнес в страната.

Събитието беше открито от председателя на БФБЛ - г-н Ирaван Хира, и удостоено от вицепримиера по европейските фондове и икономическата политика, г-н Томислав Дончев, от министъра на икономиката, г-н Божидар Лукарски и от изпълнителния директор на Българската агенция за инвестиции, г-н Стамен Янев, които в своите експозета декларираха готовността на правителството да оказва все-голяма подкрепа на инвеститорите в България.

Генералният спонсор на събитието, Адвокатска кантора „Пенков, Марков и партньори“, бе представено от управляващия съдружник, адв. Владимир Пенков, и Николай Цветанов, младши съдружник в PM&P.