logo-right

Европейските правни офиси обсъдиха възможностите за развитие на правните услуги, чрез тяхното дигитализиране

24 Март 2017

Между 22 и 24 март в Рим, Европейските правни офиси, членове на Lex Mundi, (най-голямата световна организация на независими правни офиси, чийто ексклузивен член да България е ПМП), обсъдиха възможностите за развитие на правните услуги, чрез тяхното дигитализиране, създаването на по-строги стандарти на работа, включително засегнаха темата за създаване на единна електронна платформа за обмен в реално време на добри практики между отделните правни офиси – членове на Lex Mundi.

Нашите колеги Иван Марков и Николай Цветанов, споделиха дългогодишния опит на ПМП в изграждането на единната ни вътрешна дигитална платформа за преодоляване на конфликт на интереси, изграждане на стандартизирани документи, по-бърз обмен на информация и документи между адвокатите. Колегите ни изтъкнаха също и безспорните предимства на специализираната интранет система на ПМП при транспарентно отчитане на изработеното, което се цени високо от нашите клиенти.

Набелязани бяха, разбира се, акцентите при бъдещото развитие на използваните от ПМП софтуерни решения и елементите от нашата работа, които можем да дигитализираме в бъдеще. Това съвпада и с цялостната стратегия на Lex Mundi за иновативно, интелигентно правно обслужване, в крак с развитието на модерните технологии.