logo-right

Уъркшоп на тема „Защитата на личните данни и предизвикателствата пред бизнеса в България“

06 Април 2017

На 06.04.2017 г. Адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“, съвместно с Германо-Българската индустриално-търговска камара, организира уъркшоп на тема „Защита на личните данни. Предизвикателствата пред бизнеса в България“.

Събитието беше открито от новия управляващ съдружник – адв. Светослав Димитров, лектори бяха адв. Николай Цветанов, адв. Василена Горанова и Лора Георгиева, а закриващото слово беше произнесено от адв. Владимир Пенков – Старши съдружник в “Пенков, Марков и партньори”.

Уъркшопът се проведе в конферентната зала на Адвокатско дружество "Пенков, Марков и партньори“, като беше посетено от над 60 представители на бизнеса в България.

На срещата бяха представени и дискутирани най-актуалните теми, свързани със защитата на личните данни от гледна точка на новите изисквания на Регламента за защита на личните данни (GDPR).

Верни на традицията да сме актуални и полезни на нашите клиенти и партньори, представихме практически насоки към българския бизнес по така нашумялата тема, свързана със защитата на личните данни.

Участниците изразиха, както своята удовлетвореност, така и желанието си за участие в поредица от следващи събития по темата, което разбира се, ние от екипа на Пенков, Марков и партньори, сме готови да реализираме отново съвместно с Германо-Българската индустриално-търговска камара.