logo-right

Сграда ДИАМАНТ 1 – БРИЛЯНТЪТ В КОРОНАТА

17 Май 2017

Сграда ДИАМАНТ 1 – БРИЛЯНТЪТ В КОРОНАТА

Отброяваме месеците до завършването на изключително амбициозния жилищен проект на  „АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ“ АД в гр. София - ДИАМАНТ 1 – сграда от ново поколение, съчетала в себе си традициите, стила и безупречното отношение към детайла с вдъхновението, което завършеният творец може да почерпи само от най-големия учител – природата. Сграда без  аналог в ландскейпа на столицата, сграда, която е интуитивният избор на модерния градски човек, сграда, която само нашите партньори от „АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ “ АД са в състояние да създадат.

Горди сме, че в хода на вече дългото ни и ползотворно сътрудничество и на база изграденото взаимно доверие и интегритет, нашият екип успя да се докосне до реализацията на превърнали се в ключови за столицата проекти на „АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ“ АД. Партньорството с „АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ“ АД ни донесе не само професионално удовлетворение от преодолените юридически предизвикателства, но и съпреживяна емоция и вдъхновение от досега с архитектурното изкуство.  

И докато продължаваме съвместната си работа по проекти, които ще оформят лицето на София през следващото десетилетие, Ви предлагаме, макар и мимолетен, поглед в изпълнения със светлина, положителна енергия, красота и хармония архитектурен свят на хората, стоящи зад екипа на "АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ“ АД:  http://www.arteks.net/