logo-right

Предстоящ форум на тема „Киберсигурност – информация и (лични) данни. Бъдете нащрек!“

18 Септември 2017

Предстоящ форум на тема „Киберсигурност – информация и (лични) данни. Бъдете нащрек!“

Уважаеми дами и господа,

С това писмо бихме искали да Ви поканим на първия по рода си в България всеобхватен форум на тема „Киберсигурност – информация и (лични) данни. Бъдете нащрек!“.

Форумът се организира съвместно от Адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“, Греко ДжЛТ България (част от Греко Интернешънъл) - застрахователен брокер, ТАД Груп – компания за киберсигурност и DD Agency – ПР компания.

Целодневното събитие ще се състои на 03.10.2017 г. от 09,00 часа в София Тех Парк, зала „Джон Атанасов“.

Каним Ви да се присъедините към събитието и напълно безплатно да получите достоверна и актуална информация от презентациите на четиримата организатори.

Основна цел на форума е да хвърли повече светлина върху нашумялата в обществото, и в частност в бизнес пространството като изключително засегнато, тема за киберсигурността, неизбежно обвързана с опазването на съхраняваните и обработвани от всяка една компания информация и лични данни. Акцент ще бъде поставен върху опасността от киберпрестъпления и уязвимостта на фирмите, а в тази връзка и многостранните последици, произтичащи от такива престъпления - финансови, правни и имиджови.

Повече информация за събитието, както и лекционната програма, можете да намерите в поканата, приложена към настоящото писмо.

Пенков, Марков и Партньори

Покана