logo-right

Годишни награди за правосъдие „Темида – цената на истината“

04 Декември 2017

Адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“ с гордост обявява, че за цялостната си дейност по реализирането на немалък брой ключови дела и сделки през 2017 г. съдружникът ни адв. Милена Гайдарска спечели престижния приз за „Жена адвокат на годината“, преборвайки силната конкуренция в тази категория.

Церемонията по връчването на петите годишни награди за правосъдие „Темида – цената на истината“ и тази година се състоя в хотел „Маринела“ – на 25 ноември, в специалното присъствие на Омбудсмана на България Мая Манолова, професорите Огнян Герджиков, Сашо Пенов, Васил Мръчков, бившия председател на САК Петър Китанов, както и редица други доказани професионалисти от юридическата сфера, някои от които дошли от чужбина, за да уважат събитието.

В качеството си на първи призьор в категория „Адвокат на годината“, спечелена през 2013 г., адв. Владимир Пенков бе поканен да връчи тазгодишната награда в същата категория.  Отличното качество на правното обслужване, предоставяно от „Пенков, Марков и партньори“, бе отразено отново и в тази категория чрез номинацията на друг съдружник от кантората – адв. Николай Цветанов.

В поздравителните си слова към тазгодишния победител адв. Любомир Владикин адв. Пенков обърна внимание на това, че не трябва да се дели приза полов принцип, като следва да има само една награда за адвокат на годината. Той също така изтъкна, че събитието ще спечели, ако не се допуска влияние на политически аспекти, които да са елемент на оценката. Отделно, адв. Пенков отправи апел и към Висшия адвокатски съвет и Софийска адвокатска колегия да подкрепят форума.