logo-right

Superbrands Bulgaria удостои адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“ с приз в сферата на адвокатските услуги

main_picture

12 Декември 2017

Адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“ с гордост обявява, че на тържествена церемония за трета поредна година бе отличено с престижната награда Superbrands. Глобалната организация Superbrands ежегодно прави експертна оценка за най-добрите марки във всеки конкретен бранш, като в сферата на адвокатските услуги безпрецедентният победител е „Пенков, Марков и партньори“.

Критериите, според които организацията номинира и награждава най-добре утвърдените марки са качество на услугите, надеждност и различие, като наградата се връчва както въз основа на експертна оценка, така и на база анкета, в която пряко участват потребителите на дадена услуга.

На проведената в Sofia Event Center официална церемония, адвокат Владимир Пенков, председател и старши съдружник в адвокатско дружество ,,Пенков, Марков и партньори“, получи отличието лично.

Получената награда е важна за нас, защото представлява признание за високия професионализъм и ефективност в работата на адвокатското дружество, тя оправдава и   дългогодишните ни усилия да предоставяме качествени правни услуги и надеждно процесуалното представителство за нашите клиенти.