logo-right

Годишни награди на Българската търговско-промишлена палата /БТПП/

main_picture

14 Декември 2017

За поредна година, официален гост на 24-тата поредна церемония по връчването на годишните награди на Българската търговско-промишлена палата бе адв. Владимир Пенков, председател и старши съдружник на адвокатско дружество ,,Пенков, Марков и партньори“. Тържествената церемония по връчването на наградите бе проведена на 4 декември в хотел Балкан. Номинации за успешно стратегическо и бизнес развитие в държавата ни, с призове бяха отличени посланикът на Република Корея - Шин Бунам, който получи отличие за заслуги към развитието на дипломатическите отношения между Република България и Република Корея и за принос в постигането на целите на БТПП.

Разбира се заслужено бе и отличието на г-жа Мария Галиндо, старши експерт на Съединените американски щати в Република България, за ролята й в активирането на икономическото сътрудничество между България и САЩ.

Журналистът от ,,Нова телевизия“ Георги Георгиев получи награда за обективното отразяване на позициите на БТПП по актуалните стопански теми.

Раздадените отличия бяха признание и стимул за развитието на фирмите и организациите, отличили се с добър мениджмънт и допринесли за развитието на българската икономическа среда.