logo-right

“Благотворителен търг на звездите”

01 Декември 2017

Адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“ за поредна година подкрепи ,,Благотворителен търг на звездите“, организирано от фондация „Заедно в час” в партньорство с Българския форум на бизнес лидерите („БФБЛ“). Търгът имаше за цел да набере средства в подкрепа на каузата ,,Заедно в час“, насочена към осигуряването на равен достъп до образование за всички деца.

В емоционалната благотворителна вечер се включиха много обществени личности, свързани както с бизнеса, така и с изкуството. Адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“ се присъедини към благородното общество на бизнес лидери и популярни личности, които заедно доказаха подкрепата си за каузата.

В търга успяхме да обсъдим множество актуални теми, като част от тях бяха с дейни  обществени личности, сред които дипломати и посланици. Владимир Пенков спечели  вечеря с посланика на Федералната република в София Негово Превъзходителство Херберт Салбер, в тежко наддаване.

С радост и удовлетворение ни изпълни дадената ни възможност да участваме в набирането на средства за деца и младежи, изгубили един или и двамата си родители. Каузи съществуват, добри хора също.