logo-right

Участие на ПМП във Форума „ОБРАЗОВАНИЕ: ЗА БЪДЕЩЕ“

main_picture

23 Ноември 2018

 

Участие на ПМП във Форума „ОБРАЗОВАНИЕ: ЗА БЪДЕЩЕ“

 

Пенков, Марков и партньори ще се включи на 24 ноември 2018 г. в панелната дискусия: „Отключване на потенциала на професионалното образование в ерата на технологиите: как да се подготвят техническите кадри за Индустрия 4.0.“, част от Форума „ОБРАЗОВАНИЕ: ЗА БЪДЕЩЕ“, организиран съвместно от Американската търговска камара, Фондация „Америка за България“, Представителството на Европейската комисия в България в партньорство с Министерството на образованието и науката, и др. Повече информация и пълната програма можете да откриете на уебсайта на събитието: https://educonference.bg/ .

 

Нашият екип ще бъде представен от Йордан Политов – Ръководител на Отдел „Интелектуална собственост и иновации“ в ПМП, който ще вземе участие в дискусията с акцент върху правата върху интелектуална собственост и тяхното управление в образованието.

 

До момента в България не е имало форум с подобни мащаби в сферата на образованието, с участие на над 1100 регистрирани участници. Във форума ще участват над 40 бизнеси и неправителствени организации, сред които БАСКОМ, Световната банка, Американската търговска камара, VISTEON, Imperia Online, ABB, VISA, HP, Nestle, Down Creators, Dundee Precious, Проект „Домино“, Българо-швейцарската търговска камара, Automotive Cluster Bulgaria и Телерик Академия. В съдържанието на форума ще участват различни учители и директори от специализирани и неспециализирани училища от цялата страна; както и специалисти, обучени като Google Educators.