logo-right

„Кантора на 2018 г.“-Адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“

03 Декември 2018

„Кантора на 2018 г.“-Адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“

 

В присъствието на над 200 изявени адвокати и магистрати от цялата страна, на бляскава церемония по време на Благотворителния бал на юристите, провел се на 24 ноември 2018 г. бяха връчени Националните правосъдни награди, на които  адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“ спечели престижната награда за „Кантора на 2018 г.“.

Наградата е признание за създадената организация и условия на работа, високи професионални стандарти и фирмена етика, мотивиращи адвокатите и целия личен състав и в крайна сметка е признание за високия професионализъм и отдаденост за максимално качествено обслужване на клиентите.

„Пенков, Марков и партньори“ бе селектирано в сериозна конкуренция с правни офиси от цялата страна.

Отличието получи адв. Владимир Пенков- Председател и  старши съдружник на „Пенков, Марков и партньори“, който в своето слово изтъкна приноса на всички колеги за получаването на този най-голям приз.

 С номинация в категорията „Млад юрист на годината“ бе отличен и младият ни колега адв. Асен Апостолов за своята работа през последната една година в сферата на търговското и дружественото право, банковото и финансово право, FinTech услугите и виртуалните активи.

Във фокуса на събитието бе и организираната благотворителна кампания за деца с церебрална парализа, част от които присъстваха в залата заедно със своите семейства.  Благодарение на организираната в края на вечерта на бала благотворителна томбола и търг с картини, на който адв. Владимир Пенков закупи две, както и набраните чрез дарения и , благотворителни куверти, бяха събрани близо 9000 лв.

Творбите бяха предоставени безвъзмездно от художниците Иван Яхнаджиев,  Деси Димитрова, Силви Басева, Илия Желев и Николай Янакиев.

Един от запомнящите се моменти на церемонията беше жеста на правнучката на Златьо Бояджиев, която подари на професионалното жури – проф. Огнян Герджиков, проф. Сашо Пенов и адвокат Владимир Дончев, както и на специалния гост на събитието Мартен Прадел, нарисуваните лично от нея четири творби по време на бала.