logo-right

Masterpiece of World Opera

12 Декември 2018

Адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“ участваха като златен спонсор в петото издание на Masterpiece of World Opera по случай 15 годишнината на Италианската търговска камара в България.

Огромен принос за организирането на това уникално, най-голямо, културно събитие в оперното изкуство в България имаха Н.Пр. г-н Стефано Балди- Посланик на Р Италия и Н.Пр. Камило Дзуколи- Посланик на Суверенния Малтийски орден, под чийто патронаж се проведе събитието.

Следвайки своята традиция и фирмена култура, Пенков, Марков и партньори беше златен спонсор и допринесе за това, стотици ценители на оперното изкуство да се докоснат до магията на италианската класическа музика, под диригентството на великия маестро Джузепе Сабитини.

Приветствено слово произнесе Марко Монтеки, президент на Италианската камара в България, който също така поздрави присъстващите с наближаването на Коледните празници.

На събитието присъстваха и адв. Владимир Пенков-Председател и старши съдружник на „Пенков, Марков и партньори“и г-жа Искра Стефанова – изпълнителен директор и голяма част от колегите на адвокатското дружество.