logo-right

„Пенков, Марков и партньори“ грабна приза за „Адвокатска кантора на бъдещето“

main_picture

16 Април 2019

„Пенков, Марков и партньори“ грабна приза за „Адвокатска кантора на бъдещето“

 

„Пенков, Марков и партньори“ взе участие и спечели почетното първо място в конкурса „Адвокатска кантора на бъдещето“, организиран от Федерaцията на европейските адвокатски колегии (European Bars Federation – FBE).

Изчистената, ясна и категорична визия за бъдещото развитие на правния ни офис бе представена от адв. Румяна Йорданова и адв. Габриела Христова и отличена като безапелационно доминираща сред представените над 100 презентации и различни стратегии за бъдещето в конкурса в рамките на първия кръг от същия.

До финала във гр. Вроцлав, Полша на 12.04.2019 г. бяха допуснати едва 11 претенденти от цяла Европа (включително Турция), като всеки екип разполагаше с едва 15 минути да изложи вижданията си и да убеди останалите в успешното и устойчиво развитие на бизнес плана си за бъдещето.

Според многоуважаваното жури стратегията на „Пенков, Марков и партньори“ заслужи високи адмирации и се отличи категорично от всички останали, поради зачитането най-вече на факторите: връзка с клиента и отчитане на индивидуалните нужди и подход; иновации при предоставяне на услугите; устойчивост и развитие на кантората по подобие на корпоративните гиганти и презентационни умения – комуникативност и заряд на екипа ни.

Със завоюване на титлата, eкипът ни е удостоен с честта да презентира отново труда си пред целия Конгрес на FBE, който ще се състои в Барселона между 30 май и 1 юни 2019 г.