logo-right

Владимир Пенков взе участие в кооперационна борса с немски компании от Северен Рейн-Вестфалия

04 Октомври 2019

Владимир Пенков взе участие в кооперационна борса с немски компании от Северен Рейн-Вестфалия

Владимир Пенков, председател и старши съдружник в „Пенков, Марков и партньори“, представи правните рамки за немски инвестиции в България по време на кооперационна борса с фирми от провинцията Северен Рейн-Вестфалия. Събитието, организирано от Германо-българската индустриално-търговска камара и Агенцията за външноикономическо подпомагане на Северен Рейн-Вестфалия, се състоя на 26 септември в Гранд Хотел София.
 
Г-н Пенков взе специално участие в кооперационната борса, като представи експертна презентация относно законовите условия за осъществяване на инвестиции в страната. Сред останалите важни теми, които бяха дискутирани по време на събитието,  са актуалната политическа ситуация в България, както и правните и данъчни особености в контекста на германо-българския икономически обмен.
 
Кооперационната борса е доказано ефективен инструмент, благодарение на който немски компании могат да осъществят контакт с подходящи бизнес партньори в България, сред които и експертният екип на „Пенков, Марков и партньори“.