logo-right

Екипът на „Пенков, Марков и партньори“ взе участие в двустранни срещи на форум, организиран от Българската търговско-промишлена палата

24 Октомври 2019

Екипът на „Пенков, Марков и партньори“ взе участие в  двустранни срещи на форум, организиран от Българската търговско-промишлена палата
 

Адв. Румяна Йорданова и адв. Вяра Томова, част от екипа на „Пенков, Марков и партньори“, взеха участие в двустранни срещи на форум, организиран от Българската търговско-промишлена палата. Събитието се състоя на 7 октомври в сградата на БТПП и беше организирано съвместно с Агенцията за насърчаване на търговията на СР Виетнам (VIETRADE) и Посолството на СР Виетнам в София.

Бизнес делегацията, водена от Агенцията за насърчаване на търговията на СР Виетнам, включваше представители на бизнеса от следните сектори: хранително-вкусова промишленост и селско стопанство, машиностроене, домашни потреби, управление на човешките ресурси и подбор на персонал, възобновяема енергия, банково дело и финанси.

За нашия екип беше чест да участва в двустранните срещи и ще продължава и занапред да подкрепя събития на Българската търговско-промишлена палата, както и българо-виетнамските търговско-икономически отношения.