logo-right

Г-н Владимир Пенков е сред топ бизнес лидерите в „Алманах 2020“

main_picture

13 Февруари 2020

Г-н Владимир Пенков е сред топ бизнес лидерите в „Алманах 2020“

Г-н Владимир Пенков, основател на адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“, и г-н Николай Цветанов, управляващ съдружник, бяха сред официалните гости на премиерата на „Алманах 2020 - Мениджърите споделят“. Това е шестото по ред издание на луксозния наръчник за успешен бизнес у нас, коетo бе представено на елегантно събитие на 12 февруари.

Г-н Владимир Пенков е сред водещите имена, включени „Алманах 2020“, като пример за силен лидер и вдъхновяващ предприемач. Г-н Пенков е лидер на екипа на „Пенков, Марков и партньори“ вече 30 г., като под неговото ръководство адвокатското дружество се утвърди като синоним за правна точност, професионализъм и прозрачност. По време на мениджърската среща „Алманах 2020 – Мениджърите споделят“ г-н Пенков имаше възможността да представи своя богат опит и визия за това как се изгражда стабилна компания с лоялен екип и богата фирмена култура, която мотивира служителите да търсят промяната и да бъдат иноватори в сферата си.

Премиерата на „Алманах 2020 - Мениджърите споделят“ бе уважена от стотици официални гости, бизнесмени, дипломати и медии. Приятната атмосфера предразположи собственици и мениджъри да споделят някои от своите най-интересни бизнес казуси и научени уроци през 2019 г., както и да обменят опит и идеи за развиване на бизнес средата в България през новата 2020 г.