logo-right

„Пенков, Марков и партньори“ с 3 отличия TOP - TIER FIRM в престижната класация на The Legal 500

17 Април 2020

Адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори” е класирано във всички категории на престижното издание The Legal 500 Europe, Middle East & Africa 2020.

Правната фирма е с почетен приз TOP - TIER FIRM в 3 области на практиката за България – Commercial, Corporate and M&A, EU and Competition, Real Estate and Construction, TIER 2 в пет области - Banking, finance and capital markets, Energy and natural resources, Healthcare and Life sciences, Intellectual property, TMT и TIER 3 в една област - Dispute resolution.

Престижната класация анализира възможностите на адвокатските кантори по целия свят и отличава най-добрите сред тях. Отличията на фирмата се основават на успешния бизнес подход и изключителните правни практики.

За пръв път Николай Цветанов и Милена Гайдарска са включени в елитния списък „Водещи специалисти“, а Асен Апостолов и Атанас Вълов са класирани в списъка „Изгряващи звезди“.

Да бъдем отличени в престижната класация на The Legal 500 EMEA сред компании от цял свят е изключителна чест за нас. За пореден път успяхме да затвърдим позициите си на безпрецедентни лидери в сферата. Тези отличия са доказателство за това как нашите корпоративни ценности, иновативни бизнес практики и целеустременост ни водят само към успех. Гордеем се с всички колеги, отличени в класацията и вярваме, че скоро и другите адвокати от фирмата ни ще присъстват в престижния списък“, коментира Владимир Пенков, председател и старши съдружник на „Пенков, Марков и партньори“.

11 са към момента адвокатите от дружеството, които са препоръчани в различни сфери от практиката в рамките на The Legal 500 ЕМЕА. Пълния списък с отличията на кантората може да откриете ТУК.

Класацията на The Legal 500 ЕМЕА се основава на поредица от критерии от областта на практиката, сред които се търсят най-авангардните и иновативни съвети на корпоративния съвет. Изследванията на The Legal 500 ЕМЕА са базирани на обратна връзка и препоръки от над 300 000 клиенти по целия свят, становища на адвокатски кантори и интервюта с водещи частни адвокати в практиката и екип от изследователи, които имат ненадминат опит на юридическия пазар.