logo-right

! Тийм билдинг на „Пенков, Марков и партньори” 2009

08 Септември 2009

В с. Чифлик, община Троян от 2-ри до 5-ти септември 2009 г. се проведе седмият пореден тийм билдинг на „Пенков, Марков и партньори”. По традиция, участие в мероприятието взеха адвокати и сътрудници от офисите на Дружеството в София, Плевен, Бургас, Варна.

Тази година фокусът на семинарната част беше поставен върху различните аспекти на управлението на правния офис, както и върху особеностите на методологията при изготвяне и оформяне на правни становища и документи. В съответствие с предварително поставени задачи и след необходимата специална подготовка, бяха изнесени презентации от управляващия съдружник, г-н Владимир Пенков, както и от партньорите в адвокатското дружество г-жа Милена Гайдарска и г-н Роман Стоянов, участвали на обучителния семинар на Лекс Мунди в Монтерей, Калифорния, САЩ.

Обобщен и обсъден беше опитът от практиката, както и най-модерните тенденции и теории в гореспоменатите сфери. Отдели се внимание и на иновативното ноу-хау, почерпено от Международното училище за управление на правните офиси на Лекс Мунди (водещата световна организация на независимите правни кантори, чийто изключителен член за България е „Пенков, Марков и партньори”). На обучение там за втора поредна година Адвокатското дружество изпраща по двама свои представители, които споделиха впечатленията си.

Целта на трейнинга беше да се разкрие сложността и многопластовостта на управлението на правната кантора в неговата цялост, да се постигне най-висока мотивация и съпричастност на членовете на екипа да се оказва правно съдействие с максимална полезност за клиентите, както и да се изграждат отлични отношения с клиенти, институции и т.н.