logo-right

! Традиционна коледна вечеря на „Пенков, Марков и партньори”

18 Декември 2009

На 18.12.2009 г. в Хотел Грийнвил в София се проведе ежегодната официална вечеря на „Пенков, Марков и партньори” по случай предстоящите коледни и новогодишни празници. Освен екипа на Дружеството на вечерята присъстваха и представители на фирми - дългогодишни доставчици на „Пенков, Марков и партньори”, с които са изградени партньорски отношения.

В своята реч-приветствие към гостите Управляващият съдружник г-н Владимир Пенков посочи, че въпреки кризисното време, Кантората е успяла да съхрани изключително квалифицирания си екип, както и да насърчи допълнителното обучение, да подобри качеството на работата си, които в съчетание с покритието на цялата страна от офисите на Дружеството да дадат сравнително конкурентно предимство на „Пенков, Марков и партньори”. В края на речта си г-н Пенков обобщи резултатите от прилагането на антикризисните мерки и посочи постигнатите резултати.

За втора поредна година бяха връчени статуетките „Български лъв” за особен принос към дружеството. Лично от Управляващия съдружник г-н Станислав Николов получи статуетка и грамота във връзка с успешното въвеждане на собствената Интранет система на дружеството, която спомогна за повишаването на ефективността на работата на адвокатите и съдружниците. Г-жа Радост Георгиева получи освен статуетка и грамота парична награда за своята дългогодишна и прецизна работа. Също така награди получиха адвокат Смилена Стоилова, за постигнати най-високи резултати в работата, както и софтуерния специалист на дружеството – г-н Роман Андреев.